Педагогічне кредо

“Для всіх є робота на човні життя, тільки знайди своє діло і намагайся бути кращім”

пятница, 16 декабря 2016 г.

Головні завдання ДНЗ №13 на 2016-2017 н.р.


Враховуючи аналіз освітньої і методичної роботи досягнення, перспективи розвитку, педагогічний колектив у 2016-2017н.р.  буде спрямовувати свою діяльність на розв’язання основних пріоритетних завдань:

1.             Забезпечити права дитини дошкільного віку на здобуття безоплатної обов’язкової дошкільної освіти через різні організаційні форми, популяризувати значущість дошкільної освіти для розвитку дитини. 
2.             Продовжити роботу над ІІ етапом обласної методико-педагогічної проблеми «Освітні стратегії соціалізації особистості громадянського суспільства».
3.             Удосконалити роботу з охоплення на 100% різними формами дошкільної освіти дітей мікрорайону, особливо дітей п’ятирічного віку, забезпечити в повному обсязі просвіту батьків вихованців з різних питань, стосовно підготовки дітей до навчання у школі.
4.             Широко використовувати інформаційно-комунікативні технології в освітньому процесі
5.             Продовжувати забезпечувати кваліфіковану педагогічну роботу по зміцненню і збереженню фізичного, психічного та духовного здоров’я дітей шляхом системного планового оздоровлення за допомогою сучасних методик оздоровлення і загартування. 
6.             Підвищувати ефективність цілісного адаптивного освітнього процесу шляхом інформаційно-комп’ютерної компетентності та педагогічної професійної активності, використовуючи в роботі елементи сучасних педагогічних методик та інноваційних технологій навчання і виховання дітей.
7.             Активізувати педагогічну діяльність з підвищення  самоосвітнього рівня молодих педагогів.
8.             Удосконалювати та підвищувати рівень гурткової роботи  в закладі
9.    Реалізовувати завдання з виховання у дітей любові до України, формувати риси громадянина Української держави, шанобливе ставлення до українських цінностей українського народу, національних історичних і культурних цінностей.
10.         Створити умови для проведення роботи з соціально-економічного розвитку дошкільників
11.         Продовжувати роботу щодо формування у вихованців навичок спілкування і ефективної взаємодії з іншими дітьми, дорослими.

12.         Забезпечити наступність в реалізації завдань духовного, та патріотичного виховання між дошкільною і початковою ланками освіти.

Комментариев нет:

Отправить комментарий